in

Witcher 3: Heart Of Stone Expansion Bakal Keluar??

witcher_01

Hola!! Gamers, woo woo woo betul ke ape yang penulis baru dengar ni?? Witcher 3 akan keluar expansion baru??

Yeah!! CD Projekt Red mengumumkan Witcher 3: Wild Hunt akan mendapat expansion yang pertama pada 13 Oktober 2015. 

Korang akan dapat merasai penambahan monster dan juga watak baru, disamping jalan cerita dan juga kisah romance yang baru (ehem ehem).

Di dalam expansion kali ini korang di upah untuk menewaskan ketua bandit iaitu Olgierd von Everec – seorang lelaki yang taksub untuk menjadi immortal. Gerek seyh!!!

So apelagi?? Macam biasa lah bro, kumpul duit tu dan kalau minat beli lah. Memang rugi kalau korang dah jual game Witcher 3 ni.

ADIOS!!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Fallout 4: Game Belum Keluar, Sibuk Nak Jual Season Pass!

MGS5: Quiet Tak Bersalah, Abang!