in

Tokyo Game Show: Persona 5 Yang Mempesonakan

Hola!! Gamers, sape peminat game Persona angkat tangan!! Ye guys, Persona 5 akan menemui korang dalam console PS4 dan juga PS3 pada 2016. Trailer juga sudah dikeluarkan di Tokyo Game Show 2015. Konfem peminat series Persona dah tak senang duduk kan.

persona_001

Sabar ye geng, dah tak lama lagi je, pasni korang boleh la merasa game yang berkonsep Role-playing games ni. Tengok trailer je dah nampak best, grafik cun, character-character yang unik, konfem jalan cerita pun best. So amacam guys??

ADIOS!!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Destiny: Jom Berperang di King’s Fall Raid Ep. 1

Rainbow Six: Siege Jom Main Interactive Play Guna Web!