in , , , ,

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Vega – Jejaka Cakar Bertopeng!

Semalam, Street Fighter 5 telah pun selamat dilancarkan di Malaysia! Jom kita tengok video introduction untuk setiap character SFV dari Capcom ini! Kali ini, abang matador ninja, Vega!

Vega adalah antara character olskool yang masih mempunyai fanbase yang besar! Character ini kini mempunyai option untuk simpan cakar/claw bagi mendapatkan moveset tambahan mid fight! Paling mengejutkan Vega kini bukan lagi charge character! Sebaliknya akan menjadi circular motion character!!!

So samada korang gemar footsies sambil bermain pokes lincah dengan extended range cakarnya, ataupun rushdown dengan tambahan moveset dan command grab, Vega pastinya sesuai untuk fighters yang gemarkan gaya permainan laju dan meriah!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Order Street Fighter 5 dengan menghantar ‘JGSFV‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM10!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Fantasy Mage: Indie Game Dari Developer Anak Watan!

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Laura – Awek Jiu-Jitsu Berelektrik!