in , , , ,

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Ryu, Pahlawan Dengan Kuasa Kegelapan!

Aihh, penulis begitu khusyuk bermain Street Fighter 5, sampai terlupa nak introduce character lain! Jom kita tengok video introduction untuk Ryu dari Capcom ini!

Kita berjumpa dengan the face of Street Fighter – Ryu! Dalam SFV, Ryu masih cuba mengawal kuasa kegelapan Satsui No Hado yang cuba bangkit mengawal dirinya! Adakah kita akan melihat kemunculan Evil Ryu di dalam DLC akan datang? Sama-sama kita nantikan!

Walaupun Ryu ini mempunyai moves yang simple dan basic, di tangan fighter yang berpengalaman dan berkemahiran – ianya merupakan character yang balanced dan competitive! Disertakan lagi dengan V-Skill parry, korang boleh menepis setiap gerakan yang diberi pihak lawan dan sambungkan dengan serangan Assasin’s Fist Ryu!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Order Street Fighter 5 dengan menghantar ‘JGSFV‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM10!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Street Fighter 5: Siri Character Intro: M. Bison – Uncle Dictator Psycho!

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Cammy, Gadis Blonde Berbikini!