in , , , ,

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Laura – Awek Jiu-Jitsu Berelektrik!

Semalam, Street Fighter 5 telah pun selamat dilancarkan di Malaysia! Jom kita tengok video introduction untuk setiap character SFV dari Capcom ini! Oh Laura, such electrifying…moves!

Laura Matsuda si gadis Jiu-Jitsu Brazil ini mempunyai moveset yang menarik disertakan dengan command grab moves yang gile lincah kadok dan kuasa elektrik dalam bentuk projectile dan contact! Gile babeng!

Sebagai character baru yang sangat technical, fighters yang menggunakan Laura ini perlulah bijak setup frame traps dan menggunakan kombinasi fireball dan command grabs untuk menggunakan character ini ke full potential!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Order Street Fighter 5 dengan menghantar ‘JGSFV‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM10!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Vega – Jejaka Cakar Bertopeng!

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Rashid – Pak Arab Kepala Angin!