in , , , ,

Street Fighter 5: Siri Character Intro: F.A.N.G. – Assassin Beracun

Street Fighter 5 coming soon! Jadi Capcom telah melancarkan series video introduction untuk setiap character yang ada dalam roster! Jom kita tengok orang kanan M.Bison nih!

Sebagai orang kanan M. Bison yang muncul entah dari mana-mana, F.A.N.G. memiliki skill pertarungan yang jahat! Dengan jarak serangan yang mengelirukan dan serangan racun yang tidak boleh di-block, perlawanan menentang beliau pastinya amat menyakitkan hati!

Kalau dilihat, sememangnya F.A.N.G. antara character troll yang paling berjaya mendapat reaksi dari peminat Street Fighter. Kalau korang yakin dengan kehebatan korang, mungkin inilah characternya untuk dimainkan!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Order Street Fighter 5 dengan menghantar ‘JGSFV‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM10!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Nash – Bangkit Dari Maut!

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Karin – Gadis Kaki Kombo!