in , , , ,

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Chun-Li, Amoi Sepak Terajang!

Aihh, penulis begitu khusyuk bermain Street Fighter 5, sampai terlupa nak introduce character lain! Jom kita tengok video introduction untuk Chun-Li dari Capcom ini!

Chun Li si amoi thunderthighs ini kembali untuk menggegarkan dunia Street Fighter dengan tendangan kilat kenponya! Jangan tertipu dengan gaya lompatannya yang sedikit terapung, kerana once Chun Li masuk within hitting range, memang tercungap korang nak defend dari attack nya!

Mengikut pemerhatian kitorang, Chun Li nih antara character top tier masakini! Dengan V-Trigger yang menjadikan normal attacknye memberikan multi hit dan meningkatkan combo potential. Ditambah lagi dengan poke hit confirming dan seterusnya link ke Lightning Legs ataupun Critical Art – minah nih memang devastating di tangan yang mahir!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Order Street Fighter 5 dengan menghantar ‘JGSFV‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM10!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Deadpool: Boleh Beli or Boleh Blah!?

Fallout 4: Bethesda Mengumumkan Mod Untuk PC Dan Konsol