in , , , ,

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Cammy, Gadis Blonde Berbikini!

Aihh, penulis begitu khusyuk bermain Street Fighter 5, sampai terlupa nak introduce character lain! Jom kita tengok video introduction untuk Cammy dari Capcom ini!

Cammy, gadis tentera berbikini yang dahulunya merupakan Doll di bawah kawalan M. Bison kini kembali untuk melindungi Doll-Doll dan kawan-kawannya yang lain daripada diburu Shadaloo dan M. Bison!

Dengan style perlawanan yang indah tapi merbahaya, V-Skill yang membolehkan beliau menyerang sambil mengelak fireball dan mengaktifkan V-Trigger yang membolehkan combo yang bersambung-sambung – sesuai untuk korang yang suka rushdown dan combo till jannah!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Order Street Fighter 5 dengan menghantar ‘JGSFV‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM10!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Street Fighter 5: Siri Character Intro: Ryu, Pahlawan Dengan Kuasa Kegelapan!

Street Fighter 5: Siri Character Intro: R. Mika, Anak Didik Zangief!