in , , ,

Sah! Johor Darul Ta’zim (JDT) Akan Ditampilkan Secara Rasmi Dalam PES 2020 Melalui AFC Champions League

Seperti yang telah kami jangkakan dalam satu artikel sebelum ini, Johor Darul Ta’zim kini telah disahkan akan ditampilkan secara rasmi dalam game bola sepak akan datang dari Konami, eFootball PES 2020.

Konami telahpun mengeluarkan senarai lengkap kesemua pasukan yang akan dibawakan ke dalam PES 2020, sama ada yang rasmi ataupun kelab dengan nama rekaan. Di bawah penyenaraian kelab-kelab yang terlibat dalam AFC Champions League musim 2019, tersemat kemas nama Johor Darul Ta’zim.

Seperti yang penulis pernah katakan sebelum ini, JDT kini menjadi kelab Malaysia pertama dimasukkan secara rasmi ke dalam mana-mana game bola sepak AAA, sejak kali terakhir Liga Malaysia pernah ditampilkan dalam FIFA 98.

Teruskan bersama JomGaming untuk melihat video gameplay di atas, nama, logo serta jersi JDT yang bakal dibawa masuk secara rasmi ke dalam PES 2020 apabila ia dilancarkan tidak lama lagi.

eFootball PES 2020 akan dilancarkan sepenuhnya pada 10 September 2019 untuk PC, PS4 dan Xbox One.

Written by Faiz Tobeng

Abang Youtuber ini berpersonaliti jiwang di luar dan berjiwa pahlawan di online gaming. Casual gamers yang juga peminat tegar Battlefield series & PES.

Comments

JomKomen!

Loading…

0
Need for Speed Heat Takkan Ada Loot Box, Tapi Akan Ada DLC Berbayar

Toyota Dedahkan Tak Mahu Kereta Mereka Ada Dalam Game ‘Perlumbaan Jalanan Haram’

Ini Memang Rekaan Fizikal Dev Kit PS5, Disahkan Oleh Pembangun Dari Codemasters

Ini Memang Rekaan Fizikal Dev Kit PS5, Disahkan Oleh Pembangun Dari Codemasters