in , ,

Pukul Berapa The Division Beta Boleh Dimainkan Waktu Malaysia?

Beta untuk Tom Clancy’s The Division boleh mula dimainkan pada hari ini (Xbox One) dan esok (PS4 & PC). Jadi, pukul berapa korang boleh mula main?

the-division-4k-02

Beta ini akan bermula pada pukul berikut, berbeza mengikut platform:

  • Xbox One – Khamis, 28 Januari – 1am PT/4 am ET/9am UK/10am CET atau 5 petang waktu Malaysia.
  • Playstation 4 & PC – Jumaat, 29 Januari: 4am PT/7am ET/12pm UK /1 pm CET atau 8 malam waktu Malaysia.

Kesemua pemain yang mempunyai code untuk Beta, kini sudah boleh melakukan pre-load. Hanya pemain yang melakukan pre-order sahaja akan mendapat guaranteed access kepada Beta ini, manakala pemain yang hanya mendaftar akan diletakkan dalam senarai menunggu.

Game penuh Tom Clancy’s The Division akan mula berada di pasaran pada 8 Mac 2016.

JomBaca: The Division: Grafik Buruk!? Ubisoft Kembali Dengan Screenshot 4K!

Written by Faiz Tobeng

Abang ini berpersonaliti jiwang di luar dan berjiwa pahlawan di online gaming. Casual gamers yang juga peminat tegar Battlefield series & PES (tapi sekarang dah berpaling tadah ke FIFA).

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Star Ocean 5 : Character Introduction Trailer Untuk Victor & Miki!

Dangerous Golf: Game Golf Yang Lain Dari Yang Lain!