in

Need For Speed: Senarai Ubahsuai Visual Parts Untuk Setiap Kereta

Sedang kami membuat review untuk Need For Speed (NFS), kami dapati bahawa tidak semua visual parts boleh diubahsuai untuk setiap kereta.

Need-for-Speed-2015-drift
Jangan ketinggalan ini: Need For Speed: 5 Benda Kipas-Susah-Mati NFS Wajib Tahu!

Visual parts seperti bumper, skirts, hood, lampu hadapan dan lain-lain – bukan semuanya dapat diubahsuai mengikut citarasa pemain untuk setiap kereta. Ada kereta yang bumper hadapannya dapat diubahsuai, ada kereta yang tidak; ada kereta yang lampu belakangnya dapat diubahsuai, ada kereta yang tidak; dan senarainya berterusan.

Oleh itu, komuniti pemain NFS telah membuat satu senarai yang memudahkan pemain untuk mengetahui apakah visual parts yang dapat diubahsuai untuk setiap kereta. Korang boleh dapatkan senarai tersebut di sini.

need-for-speed-list

Bagi mendapatkan ulasan menyeluruh mengenai game ini, nantikan Boleh Beli or Boleh Blah untuk game ini, yang akan kami keluarkan pada hari esok atau lusa. Stay tuned!

Korang baca ini pula: Need For Speed: Drift Macam Pro! Ini Caranya!

Written by Faiz Tobeng

Abang ini berpersonaliti jiwang di luar dan berjiwa pahlawan di online gaming. Casual gamers yang juga peminat tegar Battlefield series & PES (tapi sekarang dah berpaling tadah ke FIFA).

Comments

Leave a Reply

JomKomen!

Loading…

0

Halo: Main Muzik Menu Dari Game Halo Menggunakan Browser!

Overwatch: Pengumuman Edisi Console Dijangka Di BlizzCon 2015!