Menu
in

Mortal Kombat X Tambah Character Lagi? Gile Wey!!!

Hola!! Gamers, korang peminat tegar Mortal Kombat X?? Meh sini aku nak bagitau akan ada penambahan 4 lagi character akan datang yang boleh di download.

Asal lak tak percaya?? Benda ini disahkan sendiri oleh developer NetherRealm Studios, yang sudah pun bagi hint bahawa akan ada lagi penambahan 4 character. Gambar di bawah ini juga hasil tweet dari creative director Ed Boon di dalam akaun twitter beliau.

NetherRealm Studios sebelum ini sudah pun mengeluarkan 4 character sebelum ini secara DLC iaitu Jason Voorhees, Tanya, Predator, and Tremor dan setiap character ini boleh di beli secara berasingan.

Agak-agak korang berdasarkan gambar kat atas ni, sape korang rasa siapa yang akan muncul nanti?? Susah kan nak agak, apa-apa pun kita tunggu je announcement tarikh bila DLC ini akan di releasekan.

ADIOS!!!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Leave a Reply

Exit mobile version