in

Mad Max: Kegilaan Di Jalan Amarah Bakal Tiba!

madmax_01
Holaaa Gamers, korang pernah tengok cerita Mad Max: Fury Road lakonan Tom Hardy? Kalau pernah, korang tentu tahu betapa awesome dan brutalnya cerita tuh. Kan best kalau dibuat jadi game?

Ianya bukan lagi khayalan! Tak lama lagi, korang boleh mainkan watak Max di dalam PS4, Xbov One dan PC! Awesome!!!

Pihak developer Avalanche Studios (SE) dengan kerjasama KMM Games mengumumkan bahawa tarikh release bagi game Mad Max ialah 1 September 2015.

madmax_03
Game open-world yang nampak awesome ganas!

So apalagi, bagi peminat-peminat Mad Max korang boleh laa kumpul duit korang dari sekarang untuk dapatkan game ini yang berkonsepkan 3rd person open-world. WOW!!!

Jadi apekata kita layan dulu official trailer bagi game Mad Max ini:

Wow!! Awesome, tgk trailer je dah buatkan korang rasa teruja kan. Ape pun korang tunggu je 1 September ini.

ADIOS!!

 

 

What do you think?

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Arkham Knight: Boleh Beli or Boleh Blah?

Game Gear: PS4 ver. Vader – I Sense A Disturbance In My Wallet!