in , ,

Just Cause 3: Unboxing Just Cause 3 Collector’s Edition!

Haha, nih dia unboxing Just Cause 3 Collector’s Edition oleh JomGaming! Jom layan!

JomBaca: Just Cause 3: Pembalasan Dendam Yang Menggila!!

Avalanche Studios – developer yang menghasilkan Mad Max ini, kembali dengan susulan kepada francais Just Cause. Kali ini dengan map yang lebih besar, tambahan kenderaan untuk korang cilok dan juga tambahan gadgets buat Rico.

JomBaca: Just Cause 3: Gameplay Nampak Ohsem, Logic Simpan Dalam Poket.

Ramai yang berkata game Just Cause ini memang pelik – tapi itulah sebenarnya keunikan francais ini. Lakukan kemusnahan secara berleluasa sebagai Rico, (ex)spy dari The Agency bagi mendapatkan XP dan tunjukkan kreativiti korang melakukan serangan melayang dari udara, masuk kereta kebal kemudian panjat naik ke jet menggunakan grappling hook dan macam-macam lagi! Grappling hook yang sama juga lah yang menjadi replika dalam Collector’s Edition Just Cause 3 ini!

JomBaca: Just Cause 3: 1000km? Bapak Besar Map Kau!

Dengan Collector’s Edition Just Cause 3 ni, korang akan dapat game Just Cause 3, artbook Just Cause 3 32-mukasurat, map Kepulauan Medici dan poster artwork memaparkan Rico Rodriguez sedang beraksi bersama grappling hook, dan replika Grappling Hook itu sendiri!

IMG_3381
Replika Grappling Hook.
IMG_3382
Artbook 32-mukasurat Just Cause 3.
IMG_3383
Poster Just Cause 3.
IMG_3384
Poster map Kepulauan Medici tempat Just Cause 3 dimainkan.

So, kasi layan video unboxing Collector’s Edition Just Cause 3 dari JomGaming. Nantikan video-video lain dari JomGaming di masa akan datang nanti!

[su_box title=”JomBeli!” box_color=”#ff0000″]Khas untuk pembaca JomGaming! Korang boleh Pre-Order Just Cause 3 dengan menghantar ‘JGJC3‘ ke Inbox Partner Seller kitorang dan dapatkan diskaun RM5!

Dapatkan penghantaran launch-day PERCUMA terus ke kawasan anda bagi yang menetap di Lembah Klang!

[/su_box]

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Comments

Leave a Reply

JomKomen!

Loading…

0

PES 2016 Edisi Percuma Diumumkan Eksklusif Untuk Playstation

Final Fantasy 15: Nantikan Demo Yang Ke Dua!