in

Just Cause 3: Pembalasan Dendam Yang Menggila!!

jc3_01

Hola!! Gamers, hey korang-korang kat sana tu, peminat Just Cause?? So kalau minat kiteorang ade khabar gembira untuk korang tentang game ni.

Developer Avalanche Studios mengumumkan bahawa mereka akan mereleasekan Just Cause 3 pada 1 December 2015. Wow dah tak lama lagi tu bro!!

jc3_02

Yang menarik di dalam Just Cause 3 kali ini ialah ada banyak penambahan gadget-gadget yang baru yang akan memantapkan lagi game ini dan akan membuatkan korang berkata ‘Wow’. Grappling hook yang ala-ala Assassint Creed dan juga payung terjun di beri nafas baru dan juga wingsuit yang akan memudahkan korang bergerak merentasi map.

OMG!! Dengar macam menarik dan ohsem!! So apalagi guys?? Korang kipas susah mati Just Cause?? Jadi start la kumpul duit korang tu atau korang akan menyesal. Apepun jom layan trailer Just Cause 3:

ADIOS!!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

Leave a Reply

JomKomen!

Loading…

0

Hitman Pulak Delay?? OMG!!!

Rock Band 4: Jom Jamming Di Console Pulak!!