in , , ,

Jangan Tonton Trailer Pelancaran Death Stranding Kalau Nak Elakkan Spoiler Kerana Ianya Hampir 8 Minit

Kepada korang yang biasa mengikuti perkembangan game-game terkini, semestinya tahu bahawa boleh dikatakan kesemua game yang mengeluarkan trailer pelancaran pasti mengeluarkan sebuah video pendek sekitar seminit dua untuk mengumumkan sahaja pelancaran game tersebut.

Namun, bukan itu yang difikirkan oleh veteran dalam industri yang seorang ini, iaitu Hideo Kojima. Game yang dibangunkan Kojima Productions, Death Stranding telah mengeluarkan trailer pelancaran — memaparkan babak sinematik dan gameplay sepanjang hampir 8 minit!

Korang boleh tonton video terbaru ini di bawah, tapi harus diingat, akan terdapat spoiler yang mungkin korang ingin elakkan, jadi saksikannya atas risiko sendiri.

Death Stranding akan dilancarkan untuk PS4 pada 8 November ini. Versi PC pula akan dilancarkan sekitar pertengahan tahun 2020.

Written by Faiz Tobeng

Abang ini berpersonaliti jiwang di luar dan berjiwa pahlawan di online gaming. Casual gamers yang juga peminat tegar Battlefield series & PES (tapi sekarang dah berpaling tadah ke FIFA).

Comments

Leave a Reply
  1. anda kalah kami ganti…anda menang kami bayar….apakah itu???
    temukan jawabannya hanya di QQHarian

JomKomen!

Loading…

0

PS4 Kini Konsol Kedua Paling Laris Dalam Sejarah, Memotong Jualan Wii & PS1, Masih Di Belakang PS2

Rainbow Six Siege: Saksikan Gameplay 2 Operator Terbaru Dari Mexico & Peru

Ubisoft Akan Bawakan Fungsi Cross-Play Ke Semua Game PvP Mereka