Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa?

Controller PS5, atau kini dikenali sebagai DualSense, yang diperlihatkan buat pertama kali semalam telah menimbulkan pelbagai reaksi daripada para peminat.

Fungsi dan teknologi yang ditampilkan semestinya tidak dapat disangkal lagi kehebatannya, tapi mungkin ada sesetengah peminat yang tidak gemar dengan warna putih yang mendominasi warna hitam. Kata mereka, warna putih lebih mudah untuk kelihatan kotor.

Oleh itu, ramai peminat telah mengeluarkan idea masing-masing dan berkongsikan apakah warna-warna yang boleh digunakan Sony untuk DualSense pada masa akan datang. Mereka bukan sekadar menukar dua tona warna hitam putih kepada warna lain, tapi ada juga yang mencipta rekaan dengan lebih kreatif seperti Transformers, Spider-Man, Nike, Pokemon, Mario, God of War, dan banyak lagi.

My mockups for different color variations of the controller (be nice, I’m not that good at photoshop, I can mainly do color) from PS5

Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa? Ini Antara Warna Controller PS5 DualSense Yang Direka Peminat - Mana Yang Paling Lawa?

Mana satu yang menjadi kalbu korang? Beritahu kami di ruangan komen!

JomKomen!