in

Gravity Rush Remastered Di PS4!

gravity-rush-001

Mungkin ramai yang berminat untuk bermain game Gravity Rush ini, tetapi memandangkan ia hanya dikeluarkan pada PS Vita, jadi mungkin korang terpaksa membatalkan niat korang tu.

Developer, JAPAN Studio akhirnya merealisasikan impian korang apabila mengumumkan tarikh release game ini pada 2 Februari 2016. Game ini telah di’remastered’ kan khas untuk konsol PlayStation 4.

gravity-rush-002

Di dalam game yang berkonsepkan Action Role-Playing Game – Open World ini, korang akan bermain sebagai Kat- gadis comel yang seksi berkeupayaan untuk mengawal graviti dan mengunakan kelebihan ini untuk menyelamatkan orang ramai dari ribut gravity dan juga serangan raksasa iaitu Nevi.

JomBaca: Tokyo Game Show 2015: Gravity Rush ke PS4!

So macam mana guys?? Bulan Februari game ni keluar. Apalagi kumpul la duit tu kalau korang berminat.

ADIOS!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Indivisible: Sebuah 2D Action RPG Dari Studio Indie Lab Zero Games!

App Remote Play Rasmi Akan Datang!