in

Deadpool: Superhero Marvel Mereng Kembali!

deadpool-ps4-001

Korang semua dah ready ke belum nak terima kembali superhero yang paling sengal dalam sejarah Marvel?

Developer High Moon Studios mengumumkan game Deadpool ini akan di releasekan pada 18 November 2015. Game ini telah di remaster semula dengan mengunakan engine yang lebih baru iaitu Unreal Engine 3. Wow konfem grafik cun melecun!

deadpool-ps4-002

Berkonsepkan single player action beat ’em up,Β Deadpool kini boleh dimainkan pada console PS4, PS3, Xbox One dan Xbox 360. Gameplay yang agak menarik, korang slash semua musuh yang halang korang, kumpul point setiap kali korang bunuh musuh dan beli semua senjata-senjata yang tak masuk akal untuk digunakan nanti. Pergh memang awesome!

Watak Deadpool ni memang gila-gila dan penulis pun memang minat mamat sewel ni. Video trailer pun dah ada. SoΒ jom kita layan jap video ni:

https://www.youtube.com/watch?v=W9BwTvFcJ2I

ADIOS!!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

“Sekurang-kurangnya Dua Game Lagi Untuk PS4” – Naughty Dog

Xbox One: Game Percuma Xbox 360 Akan Mula Serasi Dimainkan!