video

Amplitude: Kapal Angkasa Main Music Techno?

Sapa minat game ala-ala Guitar Hero tapi dalam versi Techno? Jom usha game apa yang penulis maksudkan. Developer Harmonix mengumumkan bahawa Amplitude akan berada di pasaran pada 5 Januari 2016. Game yang...

JomRakam! Ep. 6: Ayyyyy Limau!

Salam sejahtera semua! Harap-harap korang ceria dan cergas. Mari tonton aksi ninja lawan Spartan, pokok lawan zombi, robot lawan robot, dan satu montaj gelak tawa dua rakan yang sengaja suka cari pasal dalam Battlefield...

Gadis Gaming: Stefanie Joosten, Gadis Belanda Inspirasi Kojima!

Siapa yang tak kenal akan wajah Gadis Gaming nih!? Stefanie kian terkenal melalui siri game yang sedang panas - Metal Gear Solid: The Phantom Pain. Tapi siapakah sebenarnya gadis yang berjaya memikat...

Destiny: Calculator Untuk Pilihan Infuse Item Terbaik!

Dah berlambak loot kat dalam inventory and vault. So, what’s next? Infuse lah! Taktau mana nak infuse? Haaa, meh kitorang tunjuk app untuk tolong korang decide apa nak infuse, apa nak...

Fallout 4: Boleh Beli or Boleh Blah!?

Setelah sekian lama meninggalkan The Wasteland, kini aku kembali. Sesungguhnya aku merindui dakapan mesramu Deathclaw. Game keluaran Bethesda seperti Oblivion, Fallout 3 dan Skyrim semuanya merupakan satu game yang menampilkan penjelajahan ke dalam...

JomRakam! Ep. 3: Naughty or Nice!

Apa khabar gamers? Inilah minggu terakhir untuk tahun 2016 dan juga minggu segment JomRakam yang ke-3! Bagaimana pula korang merayakan Christmas tahun nih? Kitorang dah kumpulkan video-video gamers yang naughty and nice! Antara video menarik...

Lovers In A Dangerous Spacetime: Game Tembak-Tembak Alien Yang Comel!

Nak main game tembak-tembak makhluk asing yang comel-comel cute gitu? Jom kita tengok game apa yang penulis maksudkan. Lovers In A Dangerous Spacetime game dari developer Asteroid Base Inc. akan berada di pasaran...

BF4: Kebangkitan Harimau Disekat Garuda!

Kebangkitan team Malaysia untuk menebus kekalahan pada Mac lalu berjaya disekat team Indonesia. Garuda berjaya menumpaskan Harimau dengan keputusan 3-2. Namun pasukan negara bukanlah tewas dengan mudah. Jom ikuti sorotan match pada...

Mad Max: Jom Cari Telur Easter!!

Hola!! Gamers, sebut saja easter egg pasti ramai peminat-peminat game berkonsepkan Role-Playing Game tau apa yang penulis sebutkan. So mencari easter egg di dalam sesuatu game bukannya mudah, kerana developer sengaja meletakkan...
video

Playstation Experience 2015: Macamana Nak Layan Livestream?

Malam ini sehingga ke Isnin akan menyaksikan livestream event Playstation Experience 2015 yang diadakan di San Francisco! Jom kita follow!! Playstation Event 2015 yang dijangka akan bermula jam 2 pagi waktu Malaysia ini berkemungkinan...

Post terkini!