video

Metal Gear Solid: Sejarah bersama Playstation!

Semestinya ramai yang ternanti-nanti kehadiran finale untuk siri Metal Gear Solid - The Phantom Pain. Bagi menambah panas di bontot korang, Sony dah pon merelease trailer baru untuk...

Destiny: Jom Berjaga Malam Demi Livestream The Taken King Ep. 1

Seperti diannounce, sebentar lagi pada pukul 2am, Bungie akan berkongsi kisah DLC terbesar Destiny – The Taken King! Seperti yang kami katakan sebelum ini,...

Uncharted: The Nathan Drake Collection

Holaa!! Gamers sekalian, bila kita sebut je tentang pengembaraan, padang pasir, hutan belantara dan harta karun, konfem 1 je game yang terlintas di fikiran...

PES16: Baru Beta Pon Dah Best! FIFA? Sape Tuh?

Bagi yang makan bola, minum bola, tido bola-bola – pastinya tidak terlepas pelancaran beta version PES2016 baru-baru ini! Timbul persoalan - apa yang BEST...
Destiny: Jadual Livestream Reveal The Taken King!

Destiny: Jadual Livestream Reveal The Taken King!

Bungie dah announce yang diorang akan reveal lebih banyak info DLC The Taken King (TTK) yang akan launch tak lama lagi. So diorang nak buat...
MGS5: Skodeng Strategy Guide Phantom Pain Jom!

MGS5: Skodeng Strategy Guide Phantom Pain Jom!

OMG! Terjojol biji mata kitorang melihat kehadiran gambar-gambar Strategy Guide Metal Gear Solid 5: Phantom Pain di alam maya! Kalau korang kipas-susah-mati Kojima, korang kene tengok...

Until Dawn: Wanita Bertuala Pon Boleh Jadi Mangsa!

Holaaa!! Gamers sekalian, bayangkan korang bersama rakan-rakan dan awek-awek pergi bercuti di kawasan pergunungan dan bermalam di sebuah villa indah ini, pernah menjadi saksi,...

Game Gear: PS4 ver. Vader – I Sense A Disturbance In My Wallet!

Soon, korang boleh menjadi kuasa kegelapan di arena gaming PS4! Is this is the PS4 you're looking for? Jom skodeng! https://youtu.be/Xi-iMxZR8B4 Star Wars Battlefront akan tiba...

Mad Max: Kegilaan Di Jalan Amarah Bakal Tiba!

Holaaa Gamers, korang pernah tengok cerita Mad Max: Fury Road lakonan Tom Hardy? Kalau pernah, korang tentu tahu betapa awesome dan brutalnya cerita...

ESO: Apalagi Lu Mau? DLC? Nah, Amik Ko!

Tidak cukup dengan dunia in-game yang besar gaban untuk diterokai, Besthesda akan merelease DLC yang pertama untuk Elder Scrolls Online. Jom tengok apa yang ada untuk...