Menu
in

Battlefield 4: Malam-Malam Jadi Ninja!

BF4Night

Announcement Dice baru-baru nih pasal add-on Battlefield 4 Night Operations betul-betul buat kitorang dahagakan darah! Jom kita masuk Zavod: Graveyard Shift!

So, korang ready tak nak mainkan Mode Malam BF4 yang akan launch Selasa ini!? Imagine map Zavod yang totally gelap, dengan sumber cahaya lampu yang destructible, kabus mengelilingi kawasan persekitaran, upgrade kepada surround sound dan improvement pada spotting system passive/active – semestinya menjanjikan experience shooter yang ohsem!

Apa beza dengan Tehran Highway BF3?

Well, Tehran Highway masih suram-suram bulan mengambang – Zavod: Graveyard Shift ini memang total darkness so korang boleh flank like a ninja! Expect IR dan FLIR scopes dengan suppressor or muzzle hider menjadi loadout pilihan perwira di medan perang ini nanti!

Yang pasti, kitorang di JomGaming semestinya akan marathon di dalam game ini nanti untuk experience the ohsemness! Mesti best gile! Jom layan trailer nih duluuu! See you on the battlefield, guys!

Written by Alvin

Video games. Board games. Game of Thrones. Ang banyak meluangkan masa dengan sentiasa bermain - IRL dan online! Kalau tidak, beliau menghabiskan masa sebagai ghost-writer bagi syarikat-syarikat penerbitan.

Leave a Reply

Exit mobile version