in , ,

Alienation: Memburu Atau Diburu? Korang Tentukan!

alienation-001

Kalau korang rasa game Helldivers dah cukup ganas! Apakata kita tengok game Alienation pula.

Game Alienation dari developer Housemarque OY akan mengegarkan konsol korang pada 26 April 2016. Game berkonsepkan action/shoot ’em’ up ini hanya boleh dimainkan pada konsol PlayStation 4 dan terdapat mode Single-player dan juga Co-op Multiplayer.

alienation-003

Bertemankan suit canggih dan juga senjata yang di’hybrid‘ dari teknologi Alien, korang akan menghapuskan segala Alien yang berkeliaran di bumi.

Kutip segala loot dan juga updgrade senjata korang semaksima yang boleh bagi menghadapi gerombolan-gerombolan Alien yang datang untuk membunuh korang.

alienation-002

Kumpul juga segala petunjuk bagi merungkai kisah disebalik penjajahan Alien ini. Customize senjata korang mengikut keselesaan gameplay korang dan juga bantu pemain-pemain lain di dalam Multiplayer bagi menbendung Alien dari meluaskan kawasan jajahannya.

Jom kita usha trailer Alienation ini:

Pergh sama dahsyat macam Helldivers ni. So amacam guys? Ada uru-ura nak beli tak?

ADIOS!!

Written by Hans Yusoff

Lebih dikenali dengan panggil Abah, beliau seorang peminat setia Dota 2, dan bercita-cita tinggi untuk mempunyai sebuah pasukan DotA satu hari nanti.

Juga meminati game bergenrekan FPS dan juga RPG. Jika tidak bermain game beliau adalah seorang Abah yang penyayang.

Comments

JomKomen!

Loading…

0

Yakuza 0 Keluar Versi Inggeris Pada Tahun 2017!

Invisible Inc.: Jadi Agen Macam Cerita Mission Impossible!