Dah macam filem Hollywood pulak!

Single player campaign Titanfall 2 akan mengisahkan Jack Cooper, seorang tentera yang bercita-cita untuk menjadi pilot bagi Titan dan secara tak langsung berjaya mendapat akses kepada Titan yang diberi nama BT-7274. Melalui campaign ini, Jack dan BT-7274 akan menghadapi pelbagai rintangan dan cabaran untuk meneruskan survival.

Tak puas dengan video dikongsi? Jom layan aksi lagak 6 jenis Titan yang bakal diperkenalkan dalam Titanfall 2 nanti, mantap!

Developer Respawn juga telah menjanjikan DLC percuma untuk peminat-peminat siri ini selepas ianya dilancarkan dalam usaha memanjangkan usia game ini kelak.

Titanfall 2 akan diterbitkan pada 28 Oktober di PC, PlayStation 4, dan Xbox One.

Comments

comments

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (22193) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (42406) ORDER BY t.name ASC