Tony Hawk’s Pro Skater 5: Berterbangan Bersama Skate Korang!!

tony_002

Hola!! Gamers, kalau sebut je Tony Hawk konfem peminat sejati skateboard kenal sape yang Penulis sebutkan ni. Yeah seorang legend skate street yang amat dikenali ramai. So ape kene mengena Tony Hawk dengan game console??

Developer Disruptive Games mengumumkan Tony Hawk’s Pro Skater 5 akan menemui peminat sukan ekstrem ini pada 29 September 2015. Hmmm dekat sangat dah ni guys!!

tony_003

Pada sesiapa yang dah pernah main game Tony Hawk di console PS2 dan PS3 sudah tentu dah familiar dengan konsep dan juga mekanikal game ini.

tony_001

Bina watak sendiri, buat skill-skill yang menakjubkan , dapatkan markah tertinggi untuk melepasi mission adalah merupakan apa yang ada di dalam game Tony Hawk ini. Korang juga bole membina tapak permainan korang sendiri mengikut citarasa yang korang nak la.

Nak tau best ke tak best game ni jom kita layan dulu trailer Tony Hawk’s Pro Skater 5:

So macam mane guys?? Teruja!? Apelagi lincah kaduk la kumpul duit tu sebelum 29hb ni.

ADIOS!!

 

 

Comments

comments