Tokyo Game Show: Yakuza Kiwami Bakal Ke PS4??

Hola!! Gamers, meh rapat-rapat, ada cerita best ni. Korang tau tak Yakuza akan menganas di console korang tak lama lagi!! Yup semua tu bukan sembang bro, trailer pun dah keluar di Tokyo Game Show 2015. Game ini di remake dari game Yakuza di console PS2. Wow rindu betul penulis dengan game Yakuza ni.

yakuza_001

Sabar bro, dah tak lama lagi ni, Developer Sega dah keluarkan tarikh release pada 21 Januari 2016. Pasni boleh la korang acah-acah jadik Abang Long kawasan, belasah orang, ugut orang, kacau tempat gangster lain. Penulis sendiri konfem beli game Yakuza Kawami ni.

ADIOS!!

Comments

comments