Tokyo Game Show: Persona 5 Yang Mempesonakan

Hola!! Gamers, sape peminat game Persona angkat tangan!! Ye guys, Persona 5 akan menemui korang dalam console PS4 dan juga PS3 pada 2016. Trailer juga sudah dikeluarkan di Tokyo Game Show 2015. Konfem peminat series Persona dah tak senang duduk kan.

persona_001

Sabar ye geng, dah tak lama lagi je, pasni korang boleh la merasa game yang berkonsep Role-playing games ni. Tengok trailer je dah nampak best, grafik cun, character-character yang unik, konfem jalan cerita pun best. So amacam guys??

ADIOS!!

Comments

comments