the-park-001

Mana dia peminat-peminat dan kipas-susah-mati game bergenre seram!? Berita ni konfem buat korang tak senang duduk punya.

Developer Funcom mengumumkan bahawa game terbaru mereka iaitu The Park akan melompat masuk ke console PS4 dan juga Xbox One korang pada tahun 2016!

the-park-003

Pengumuman ini dibuat setelah hampir sebulan The Park di-releasekan di PC. Pergh nampak macam menarik!

Game yang berkisarkan seorang ibu iaitu Lorraine yang mencari anaknya Callum yang hilang di taman tema yang telah berpuluh tahun terbengkalai. Game berkonsepkan single player – first person view ini memerlukan korang menerokai taman tema yang terbiar dalam misi mencari anak korang yang hilang.

the-park-004

Fuh! Dengar je dah naik meremang bulu roma penulis ni. Apa kata kita layan sikit video trailer untuk game The Park:

ADIOS!!

Comments

comments