Street Fighter V menjanjikan wira-wira pertarungan jalanan dengan design terbaru di dalam engine console-console next gen. Kitorang sebenarnya dah hype gile tengok all the character reveals dan tak sabar nak dapatkan game ini nanti!

Alt Text
“Lawa tak glove I?”

So, EVO 2015 baru sahaja berlalu. Congrats Momochi atas kemenangan bagi acara Ultra Street Fighter IV. Fighter-fighter lain juga bukan calang-calang, so kudos to them all!

Ryu: Aku memang saja attack paras dada dia nih..hiyah hiyah hiyah!
“Aku memang saja attack paras dada dia nih..hiyah hiyah hiyah!”

Beberapa khabar Street Fighter V (SFV) telah direveal setakat ini seperti character-character lama dan baru, netcode yang promising dan macam-macam lagi, tapi khabaran yang paling exciting setakat ini telah diumumkan di panel Capcom EVO baru-baru ini.

Lepas ni player-player SFV boleh membeli setiap character, DLC dengan PERCUMA!

OMGWTFBBQ PERCUMA!?

Yup, korang hanya perlu spend time bertarung dalam SFV and collect ‘fight money’. Bila keluar aje character-character baru or version game terkini, just guna ‘fight money’ yang korang perolehi untuk purchase! Gilebes!

Setakat ni, Capcom dah announce 16 character awal, dengan 4 daripadanya tiada dalam francais SF sebelum ini. Character-character baru akan direlease secara berkala, jadi teruskan bertarung di dalam SFV, dan kumpul ‘fight money’ korang awal-awal!.

hehehehe
Penuh ilmu di dada mereka nih. Penuh dengan ilmu pertarungan!

Kalau korang anak-anak Lord Saladin, ada juga option matawang premium ‘zenny’ yang boleh korang beli dengan duit sebenar bagi membeli content-content yang direlease nanti.

Comments

comments