SFV: Gadis Jiu-Jitsu Elektrik Tunjuk Skill Lah!

Setelah di leak beberapa hari lepas, akhirnya Capcom announced Laura Matsuda di Brazil Game Show! Jom layan aksi minah ni sekejap!

Bagi peminat francais Street Fighter mesti teringat kat Sean Matsuda dalam Street Fighter: Third Strike. Mungkinkah diorang nih Matsuda bersaudara?

SFVlaura

Pepehalpon, gadis Jiu-Jitsu Brazil ini mempunyai moveset situational yang menarik disertakan dengan command grab moves yang gile lincah kadok dan kuasa elektrik dalam bentuk projectile dan contact! Gile babeng!

Kalau korang rasa dia nih kene dimainkan secara turtle macam Blanka hanya sebab dia berkuasa elektrik, korang silap! Laura ni memerlukan korang bermain secara aggressive and in your face, untuk reveal her true potential! Dan mixup projectile dan grab dia sangat menarik! Tak sabar kitorang nak cuba!

Comments

comments