Rock Band 4: Jom Jamming Di Console Pulak!!

rb4_001

Hola!! Gamers, bosan dengan game FPS? Boring selalu leveling game RPG, nak try benda baru?? Jom berjamming dengan Penulis di jomgaming.

Developer Harmonix mengumumkan Rock Band 4 akan menemui pemain console PS4 dan juga X-Box One pada 6 Oktober 2015. Jeng jeng jeng…. dah dekat ni kawan-kawan.

 

Menariknya game ini ialah korang boleh mainkan seramai 4 orang serentak!! Wow, ye korang boleh build band korang sendiri yang terdiri daripada bassist, gitar utama, drumer dan juga vokalis!! Fuyooo bole nyanyi sekali, memang ohsem!

rb4_003

Di pahamkan game ini mempunyai 65 jenis lagu untuk dimainkan dari pelbagai band seluruh dunia antaranya Artic Monkey, Avenged Sevenfold dan juga System Of Down!!

Sekiranya korang berminat untuk mendapatkan set band RockBand 4 ni boleh lah dapatkan di kedai-kedai game terpilih dengan harga Rm1100. Di dalam set ini korang akan dapat cd game Rock Band 4, 1 gitar, 1 microphone dan 1 set drum.

rb4_002
Rock Band 4 Full Band Set

Ok guys!! So macam mane!! Nak try sesuatu yang baru?? Dah boleh la korang kire-kire budget korang kalau berminat dengan Rock Band 4 ni. Penulis pun pandai main drum je, tapi mahal la pulak set dia!!!

ADIOS!!

Comments

comments