Syarikat audio terkemuka yang telah diasaskan oleh George Lucas pada 1983, THX kini telah diambil alih oleh Razer, pereka barangan-barangan gaming dan laptop.

razer-thx

Dalam kenyataan yang dikeluarkan, Razer mengatakan mereka akan mengekalkan segala pengurusan dan pekerja THX serta membenarkan mereka menjalankan operasi secara bebas dan memutuskan segala keputusan mereka sendiri.

“Pembelian ini akan membenarkan kami untuk mempertingkatkan kepimpinan Razer dalam gaming dan meluaskan jenama ini ke ruang hiburan yang lebih besar, dalam masa yang sama menguatkan lagi THX untuk membangun ke kuasa yang lebih global, secara bebas,” kata pengasas bersama dan CEO Razer, Min-Liang Tan.

razer-thx

“Fokus kami sentiasa untuk memastikan semua boleh merasai hiburan yang berkualiti tinggi, tidak mengira pemilihan medium yang mereka pilih. Bersama Razer, kami kini mampu terus untuk menguatkan lagi perkara asas perniagaan kami, dalam masa yang sama memberikan kecemerlangan kepada pelanggan kami,” kata CEO THX, Ty Ahmad-Taylor.

Comments

comments

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (22155) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (42406) ORDER BY t.name ASC