Syarikat audio terkemuka yang telah diasaskan oleh George Lucas pada 1983, THX kini telah diambil alih oleh Razer, pereka barangan-barangan gaming dan laptop.

razer-thx

Dalam kenyataan yang dikeluarkan, Razer mengatakan mereka akan mengekalkan segala pengurusan dan pekerja THX serta membenarkan mereka menjalankan operasi secara bebas dan memutuskan segala keputusan mereka sendiri.

“Pembelian ini akan membenarkan kami untuk mempertingkatkan kepimpinan Razer dalam gaming dan meluaskan jenama ini ke ruang hiburan yang lebih besar, dalam masa yang sama menguatkan lagi THX untuk membangun ke kuasa yang lebih global, secara bebas,” kata pengasas bersama dan CEO Razer, Min-Liang Tan.

razer-thx

“Fokus kami sentiasa untuk memastikan semua boleh merasai hiburan yang berkualiti tinggi, tidak mengira pemilihan medium yang mereka pilih. Bersama Razer, kami kini mampu terus untuk menguatkan lagi perkara asas perniagaan kami, dalam masa yang sama memberikan kecemerlangan kepada pelanggan kami,” kata CEO THX, Ty Ahmad-Taylor.

Comments

comments