r6_001

Hola!! Gamers, korang tentu dah familiar dengan nama Tom Clancy kan. So jom ikut kiteorang usha game terbaru daripada dieorang Rainbow Six Siege!

Yeah!! Berita baik untuk korang semua, developer Ubisoft Montreal mengumumkan bahawa Rainbow Six Siege akan menemui korang pada 1 December 2015.

Game ni nampak menarik pada pandangan penulis kerana korang akan bermain sebagai taktikal team ataupun S.W.A.T dan akan berhadapan dengan pengganas dalam bermacam-macam situasi yang mendebarkan seperti menyelamatkan tawanan, mematikan bom dan sebagai nya.

r6_003

Game yang boleh dimainkan secara single player ataupun multiplayer mode ini juga akan di keluarkan secara Beta dahulu pada 24 September 2015. So sekiranya korang nak dapatkan access Beta ini, korang boleh lah daftar di SINI.

So apakata kita layan dulu trailer Rainbow Six Siege:

Pergh!! Tgk trailer pun dah buat penulis teruja. So korang macam mana? Kita tunggu 1 December ni ok??

 

ADIOS!!

 

Comments

comments