Nampaknya Ghost Games dah announce semua pilihan kereta yang korang boleh guna bermula hari pertama perlancaran Need for Speed. Jom tengok apa yang korang berkenan!

Menurut mereka lagi, bilangan kereta ini akan bertambah menerusi patch dan ia akan diberikan percuma! Semua kereta ini boleh dibeli dari awal game menggunakan matawang in-game.

Acura RSX-S
BMW M2
BMW M3 E46
BMW M3 E92
BMW M3 Evolution II E30
BMW M4
Chevrolet Camaro Z28
Chevrolet Corvette Z06
Dodge Challenger SRT8
Dodge SRT Viper
Ferrari 458 Italia
Ferrari F40
Ford Focus RS
Ford Mustang
Ford Mustang Boss 302
Ford Mustang Fox Body
Ford Mustang GT
Honda Civic Type-R
Honda NSX Type-R
Honda S2000
Lamborghini Aventador LP 700-4
Lamborghini Diablo SV
Lamborghini Huracán LP 610-4
Lamborghini Murciélago LP 670–4 SV
Lotus Exige S
Mazda MX-5 1996
Mazda MX-5 2015
Mazda RX7 Spirit R
McLaren 570S
Mercedes-AMG GT
Mitsubishi Lancer Evolution MR
NISSAN 180sx Type X
NISSAN Fairlady 240ZG
NISSAN GT-R Premium
NISSAN Silvia Spec-R
NISSAN Skyline GT-R KPGC10
NISSAN Skyline GT-R V-Spec 1993
NISSAN Skyline GT-R V-Spec 1999
Porsche 911 Carrera RSR 2.8-
Porsche 911 Carrera S (991)
Porsche 911 Carrera S (993)
Porsche 911 GT3 RS
Porsche Cayman GT4
Scion FR-S
SUBARU BRZ Premium
SUBARU IMPREZA WRX STI
Toyota GT86
Toyota Sprinter GT Apex
Toyota Supra SZ-R
Volkswagen Golf GTI
Volvo 242

Dah tahu kereta mana nak bawak racing? Pasti korang tak sabar nak berentap dijalanan bukan?

Need for Speed akan berada dipasaran mulai 3 November 2015 untuk PS4 dan Xbox One dan PC pada 2016.

Jangan lupa baca ni: Game-Game Penutup Tirai Tahun 2015!

Comments

comments