nba_003

Hola!! Gamers, korang pencinta permainan bola keranjang?? Tapi tak berapa power bile bermain atau malu dikutuk kalau main bersama geng-geng korang? Takpe bro, kiteorang ade berita baik punya untuk korang, peminat NBA terutamanya.

Visual Concepts mengumumkan bahawa NBA 2K16 akan direleasekan pada 29 September 2015 ini. Huhuhu dah dekat geng.

nba_001

Korang boleh bermain secara VS Mode, pilih team kesukaan korang, lawan dengan A.I. Korang bole dunk, 3 pointer shoot yang berjaya, semua ini takde masalah dan jangan risau korang takkan kene kutuk punya.

nba_004

Selain itu korang bole memilih Mode MyCareer untuk dimainkan dan korang akan develop character korang sendiri sehingga korang jadi setaraf dengan legend-legend NBA. Fuyooo!!!

Jom kite layan dulu trailer NBA 2K16 :

So apalagi?? Takkan kiteorang nak kene ingatkan, korang save la budget tuh kalau berminat dengan NBA 2K16 ni.

ADIOS!!!

 

Comments

comments