mortal_03

Hola!! Gamers, korang peminat tegar Mortal Kombat X?? Meh sini aku nak bagitau akan ada penambahan 4 lagi character akan datang yang boleh di download.

Asal lak tak percaya?? Benda ini disahkan sendiri oleh developer NetherRealm Studios, yang sudah pun bagi hint bahawa akan ada lagi penambahan 4 character. Gambar di bawah ini juga hasil tweet dari creative director Ed Boon di dalam akaun twitter beliau.

NetherRealm Studios sebelum ini sudah pun mengeluarkan 4 character sebelum ini secara DLC iaitu Jason Voorhees, Tanya, Predator, and Tremor dan setiap character ini boleh di beli secara berasingan.

mortal_02

Agak-agak korang berdasarkan gambar kat atas ni, sape korang rasa siapa yang akan muncul nanti?? Susah kan nak agak, apa-apa pun kita tunggu je announcement tarikh bila DLC ini akan di releasekan.

ADIOS!!!

Comments

comments