Peminat francais Kingdom Hearts – harap setia menantikan episod ketiga. Khabar angin bertiup mengatakan bulan Disember. Ye ke ni?

Menurut laman web Target, Kingdom Hearts 3 akan mula terjual pada 31 Disember 2018 ini! Walaupun masih tiada berita diumumkan secara rasmi dari Square Enix, ramai menjangkakan Square Enix akan mengumumkannya pada E3 tahun ini. Betul ke bohong? Sama-sama kita nantikan.

Terdapat suara-suara yang mengatakan bahawa kelewatan Kingdom Hearts 3 kali ini adalah kerana portfolio Disney yang semakin banyak – sekaligus keinginan mereka untuk memasukkan banyak dunia/francais mereka ke dalam Kingdom Hearts 3.

Dalam banyak-banyak francais yang dimiliki Disney – francais/dunia/karakter yang mana ingin korang lihat dimasukkan ke dalam Kingdom Hearts 3?

Comments

comments

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (40534) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (42406) ORDER BY t.name ASC