Just Dance 2016: Berjoget Sampai Lebam!

just-dance-2016-001

Hola!! Gamers, dah tiba masanya kita semua bermain game yang akan menyihatkan badan kita. Amacam?? Nak tau lebih lanjut?? Stay tuned laa guys.

Developer Ubisoft Reflections mengumumkan game ini akan menemui korang, peminat game joget lambak ni pada 20 Oktober 2015.

just-dance-2016-002

Lebih kurang 44 buah lagu yang akan korang mainkan. Eh silap korang ‘jogetkan’ dan antaranya lagu-lagu hits masa kini, iaitu “All About The Bass” – Meghan Trainor, “I Gotta Feeling”- The Black Eyed Peas dan banyak lagi.

Tapi perlulah diingatkan bagi pengemar game bergenre dance ini, korang memerlukan controller ‘Move’ ataupun Playstation Camera untuk bermain Just Dance. Ini kerana game ini hanya merakam pergerakan korang. So DS4 takde function la bro.

just-dance-2016-003

So guys, jom la kite ramai-ramai beli game ni, di samping korang bole tunjuk skill berjoget korang tu kat kawan-kawan, bole la keluarkan peluh. Bagus untuk kesihatan. Kata nak jadik gamer sado!!

ADIOS!!

Comments

comments