Jojo’s Bizarre Adventure: Eyes Of Heaven: Fighting Game Lagi!

jojo-bizarre-adventure-001

Wow, nampaknya satu lagi game JoJo’s Bizarre Adventure akan muncul, dan ianya merupakan sebuah fighting game! Kan kitorang dah kata 2016 tahun fighting games!

Developer CyberConnect2 telah begitu hampir dalam merelease game terbaru mereka iaitu Jojo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven. Walaupun tiada lagi tarikh rasmi, namun khabar angin mengatakan bahawa game ini akan keluar pada pertengahan musim panas 2016.

jojo-bizarre-adventure-002

Game yang bergenrekan fighting ini akan berada di console PlayStation 3 dan juga PlayStation 4. Game ini boleh di mainkan secara single-player dan juga multiplayer.

Ayuh kita tengok trailer game Jojo’s Bizarre Adventure: Eyes of Heaven:

Pergh tengok trailer pun penulis dan geram, macam mane dengan korang pulak? Teruja ke? Takpe bawak bersabar, kita tunggu je bila game ini keluar tarikh rasmi ok!

ADIOS!!

Comments

comments