fallout_03

Holaa!! Gamers sekalian. Korang peminat setia dan kipas-susah-mati Fallout?? Pasti berita ini akan mengembirakan korang.

Bethesda Game Studios baru aje mengumumkan tarikh release bagi game ini ialah pada 10 November 2015. Teruja tak!?

Dan dikhabarkan game ini akan berlatarbelakangkan salah satu bandar di Amerika Syarikat iaitu Boston.

fallout_01

So macam mana?? Dah bersedia nak terokai Fallout 4 di dalam game berkonsepkan first person shooter (FPS) open world ini? Ready nak memburu musuh-musuh seperti mutant, deathclaw ataupun buang masa scavenge loot-loot? Rilek derr, bila dah sampai tarikh release nanti korang boleh la dapatkan game Fallout 4 ni. Yang penting korang menabung la dari sekarang.

Ape-ape pun jom kita layan Trailer Fallout 4 ini:

Trailer pun nampak macam menyakinkan. Apa pun kite tunggu sampai game ini keluar.

Adioss!!

 

 

 

Comments

comments