dota-2-mini-tournament-001

Hola!! Gamers, berita menarik untuk peminat DotA 2 khususnya. Nak tau ape berita best tu? Jom follow kitorang ok!!

Sebuah mini tournament iaitu Nanyang Championship akan berlangsung esok di Singapura, bermula pada 26 Oktober sehingga 1 November. Sebanyak 10 team telah dipilih untuk menyertai pertandingan ini yang menawarkan USD 200,000.

Nanyang Championship juga merupakan medan pemanas badan sebelum menghadapi Frankfurt Major Tournament 2015 di German nanti. Berikut adalah team-team yang akan berentap bagi merebut kejuaraaan ini.

dota-2-mini-tournament

So kepada peminat DotA 2 yang ingin menyaksikan pertandingan ini, korang boleh lah membeli tiket Nanyang Championship ini di DotA 2 yang berharga RM 8.10. Bagi yang tidak tahu kat mana nak cari tiket ni, korang pergi ke menu DotA 2, klik ‘Watch’ kemudian pilih ‘Tournament’ dan korang boleh pilih Nanyang Championship kat situ!

Penulis nampak team Fnatic ada join sekali tu, hope diorang boleh buat yang terbaik untuk pertandingan ini nanti.

ADIOS!!

 

Comments

comments