Destiny: Perang PvP The Taken King Bermula Awal!

Bermula minggu depan, korang yang on PS3 and PS4 akan dapat merasakan detik-detik kemanisan Crucible di map-map baru untuk DLC The Taken King! DLC tu tu belum pun keluar tapi Bungie saja nak kasi darah korang semua mendidih dengan early access ke Crucible baru TTK!

TTKSunbreakerMesti korang ingat map-map baru hanya dua tiga ketul je kan? Macam kecewa je, tapi jangan lah gitu, sebab nanti map-map yang datang bukan dua atau tiga tapi LAPAN! Disamping itu, korang akan dapat mencuba 2 mode baru yang di-tease oleh Bungie sebelum ini iaitu Rift dan Mayhem. Apa tu tu mode Rift dan Mayhem kan?

RIFT: Bagi yang biasa dengan FPS pasti familiar dengan mode Capture the Flag. Rift hampir sama dengan mode Capture the Flag cumanya flag akan spawn di tengah map dan korang perlu bawak flag tadi ke base enemy untuk dapatkan markah.

MAYHEM: Sama seperti mode Rumble tetapi Super meter korang akan dicaj penuh dengan cepat! BANG BANG BOOM! Meletop-letop! Mesti havoc, havoc, ha ha havoc!

Preview ini akan dapat di-access pada selama seminggu dari 9 September hingga 15 September 2015 – launch date TTK.

TTKStormcallerSo, apakata kita bertapa aje dalam Crucible nanti dan get ready untuk mode-mode dan map-map yang pastinya ohsem gile nanti!

Comments

comments