deadpool-ps4-001

Korang semua dah ready ke belum nak terima kembali superhero yang paling sengal dalam sejarah Marvel?

Developer High Moon Studios mengumumkan game Deadpool ini akan di releasekan pada 18 November 2015. Game ini telah di remaster semula dengan mengunakan engine yang lebih baru iaitu Unreal Engine 3. Wow konfem grafik cun melecun!

deadpool-ps4-002

Berkonsepkan single player action beat ’em up,¬†Deadpool kini boleh dimainkan pada console PS4, PS3, Xbox One dan Xbox 360. Gameplay yang agak menarik, korang slash semua musuh yang halang korang, kumpul point setiap kali korang bunuh musuh dan beli semua senjata-senjata yang tak masuk akal untuk digunakan nanti. Pergh memang awesome!

Watak Deadpool ni memang gila-gila dan penulis pun memang minat mamat sewel ni. Video trailer pun dah ada. So jom kita layan jap video ni:

ADIOS!!

Comments

comments