bar_001

Hola!! Gamers, pejam celik je dah masuk bulan Oktober, macam baru semalam je Abah rasa review game PS+ untuk bulan September. Hmmm

So guys, nak tau ape yang best untuk korang di PSN Plus?? Jom ikut Abah kite usha dulu apa game free yang akan keluar pada bulan Oktober ini:

Super Meat Boys

bar_003

Korang akan bermain sebagai seketul daging berbentuk cube yang bernama Meat Boy dalam ekspedisi menyelamatkan awek korang iaitu Bandage Girl dari cengkaman penjahat iaitu Dr Fetus.

Broken Age

bar_004

Korang akan mengembara melalui 2 watak, iaitu Vella awek ayu yang mempertahankan bumi dari gergasi yang ganas dan Shay seorang Astronaut di dalam kapal angkasa yang di kawal oleh Motherly Computer. Berkonsepkan point-and-click adventure game.

 Unmechanical: Extended

bar_002

Korang akan bermain sebagai robot kecik yang comel ini, mengembara di dalam gua yang penuh dengan berbagai-bagai puzzle. Selesaikan atau korang terperangkap kat situ selama-lamanya.

So amacam guys? Tunggu Bila Abah Review dalam masa terdekat ni, OK? Stay tuned!

Comments

comments