Saksikan berkibarnya bendera Perancis di tengah-tengah api peperangan yang menyala.

DICE telah mengeluarkan video teaser terbaru, memberikan sedikit gambaran tentang DLC yang bakal tiba di Battlefield 1 pada bulan 3 nanti. Anda boleh saksikannya di bawah:

Dalam tweet tersebut, mereka turut menjanjikan bahawa maklumat lanjut mengenai “They Shall Not Pass” ini akan didedahkan pada minggu hadapan.

DLC ini merupakan sebahagian daripada beberapa DLC yang akan ditampilkan dalam Premium Pass. Ia akan diberikan akses 2 minggu lebih awal kepada pemilik Premium Pass, manakala para pemain lain boleh membelinya secara berasingan kemudian.

Sebelum ini, DICE telah berkongsi beberapa concept art untuk “They Shall Not Pass”, dan anda boleh lihatnya di sini.

Comments

comments

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.* FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('post_tag') AND tr.object_id IN (25162) ORDER BY t.name ASC

WordPress database error: [Got error 28 from storage engine]
SELECT t.*, tt.*, tr.object_id FROM wp_terms AS t INNER JOIN wp_term_taxonomy AS tt ON t.term_id = tt.term_id INNER JOIN wp_term_relationships AS tr ON tr.term_taxonomy_id = tt.term_taxonomy_id WHERE tt.taxonomy IN ('category', 'post_tag', 'post_format') AND tr.object_id IN (42406) ORDER BY t.name ASC