Assassin’s Creed Syndicate: Collector’s Edition Sudah Mari!

ac_002

Hola!! Gamers, meh-meh sini para gamers sekalian, penulis ada berita menarik tertarik kau memang dabom!! Serius tak sembang punya!! Ape berita baik tu?? Jom stay dengan kitorang.

Ubisoft mengumumkan Assassin’s Creed Syndicate Collector’s Edition akan menemui peminat setianya pada 23 Oktober 2015. Fulamak!! Cun ni.

Jom usha ape yang korang akan dapat pada Collector’s Edition kali ini.

ac_001

Antara item-item yang korang akan dapat:

  • CD games Assassin’s Creed Syndicate
  • Patung figure Jacob Crossroad setinggi 9 inci
  • CD soundtrack Assassin’s Creed Syndicate
  • Peta London (Double-sided)
  • Art book
  • Season Pass – Darwin & Dickens Conspiracy Mission

So amacam guys?? Menarik kan, apelagi buktikan korang tu kipas-susah-mati Assassin’s Creed, jangan sembang je lebey, beli la. Korang dah bole pre-order pada seller-seller yang terpilih dengan harga around RM460 gitu.

ADIOS!!

Comments

comments

  • Sang Tenuk

    x payah tunggu la.. cukup aku kena skem ngn ubisoft taun lepas .. 3 game .. wash doge ,, rm 189 .. unity 189 ,, the crew 190 .. suma sarap … ubisoft dah x boleh caya.. sembang lebat je .. tggu setahun baru aku beli ac nie .. beli seken ,, beli baru mmg x la .. dah tawar hati