alekhine-gun-001

Korang teringin tak main game ala-ala Hitman tapi versi Russia? Jom kita tengok game ape yang penulis cakapkan ni.

Developer Maximum Games mengumumkan bahawa Alekhine’s Gun akan menemui gamers-gamers sekalian pada 9 Februari 2016.

Game yang berkonsepkan third-person stealth game ini akan berada di PC dan juga konsol PlayStation 4 dan juga Xbox One.

alekhine-gun-004

Di dalam game ini korang akan bermain sebagai Semyon Strogov seorang agen KGB Russia yang telah di rekrut oleh CIA dan game ini bertempat pada perang dunia ke dua. Ada lebih kurang 11 level yang akan korang mainkan.

alekhine-gun-003

Game ini memerlukan korang berada dalam keadaan menyamar, membunuh secara senyap untuk korang menyelesaikan misi korang. Di lihat pada trailer dan juga gameplay footage korang akan faham kenapa penulis katakan game ini seakan-akan Hitman.

Jom kita usha trailer untuk Alekhine’s Gun:

Amacam? Berminat ke? Banyak masa lagi guys kalau korang berminat dengan game ni. Simpan la duit tu sikit sekiranya korang nak beli nanti.

ADIOS!!

Comments

comments